Zoho lanceert Canvas

De eerste designstudio in de industrie die de CRM-beleving voor ondernemingen opnieuw vormgeeft.

Onlangs kondigde Zoho Corporation, een toonaangevend, mondiaal opererend techbedrijf, Canvas voor het Zoho CRM aan; een unieke designstudio voor CRM-personalisatie. Canvas maakt het voor bedrijven mogelijk om hun eigen CRM-interfaces te creëren die beter passen bij de rol van iedere werknemer, zonder dat IT of een ontwikkelaar hierbij betrokken hoeft te zijn. Canvas helpt bij het vereenvoudigen van complexe CRM-implementaties naar gestroomlijnde en contextuele, werknemersgerichte ervaringen.

Data- en workflow-customisation kan ervoor zorgen dat een CRM-systeem te complex wordt voor de meeste werknemers. Het personaliseren van het CRM voor de persoonlijke rol van iedere werknemer kost daarnaast te veel inspanning om te ontwikkelen en te veel geld. Als direct gevolg van deze complexiteit daalt de productie, raken werknemers minder betrokken, verloopt de CRM-adoptie moeizaam en kan de Return on Investment (ROI) hieronder leiden. Met Canvas kunnen bedrijven van alle grootten deze obstakels vermijden en profiteren van het brede scala aan functionaliteiten dat een general-purpose CRM biedt en van de gespecialiseerde ervaring van een verticaal CRM.

Met Canvas blijft het klantervaringsplatform van Zoho zich focussen op het bouwen van een systeem van ervaringen die de beleveniseconomie voor merken en alle stakeholders vereenvoudigt. Van het plannen en creëren van uiteenlopende klantervaringen tot het leveren aan en betrekken van die klanten voor de toekomst; Zoho CRM helpt organisaties van alle formaten bij het verhogen van werknemersproductiviteit, het stimuleren van samenwerkingen met stakeholders en het vergroten van successen bij de klant.

"Veel CRM software levert al een overvloed aan personalisatie voor klantervaringen, maar dit geldt niet voor werknemerservaringen. Hierdoor gebruikt iedereen hetzelfde systeem en boeten zij voor niets in op productiviteit”, vertelde Sridhar Yengar, algemeen directeur bij Zoho Europe. “Stel je nu eens voor dat er een systeem is die op maat gemaakt is voor iedere werknemersrol. Dat is echte, volledige personalisatie en dat is wat we met Canvas naar de markt brengen. Wij geloven dat dit een meer natuurlijke oplossing is voor de uitdagingen omtrent software-adoptie. Ons uiteindelijke doel is dat bedrijven in staat zijn ondernemingsbreed software-ervaringen te creëren met het gebruikersgemak die een klant heeft.”

Mogelijkheden van Canvas bevatten:

  • Een ‘Drag and Drop Editor’ – Canvas biedt een eenvoudige drag and drop editor die het mogelijk maakt te ontwerpen zonder te hoeven coderen.
  • Sjabloon Galerij – Klanten kunnen een al opgezette template uitkiezen die bij hen en hun industrie past en meteen beginnen.
  • Industrie relevante weergaves – Bedrijven kunnen weergaven creëren die relevant zijn voor hun industrie, werkcultuur, sales-proces en meer.
  • Self-service via Portals – Klanten kunnen ook via portals Canvas-creaties delen en zo een betere ervaring stimuleren voor leveranciers, stakeholders en andere partijen.
  • Weergaves op basis van rollen – Organisaties kunnen verschillende Canvas-weergaven toekennen op basis van rollen, verantwoordelijkheden, en teams binnen het bedrijf.
  • Uitgebreide opmaakmogelijkheden - Canvas kent ook een brede selectie van opmaakmogelijkheden om zo de specifiekere details van een weergave te bewerken, en kan op basis van specifieke voorwaarden dynamisch verschillende stijlen inladen.

8 september 2021

Lees meer over:

Start uw CRM selectie

Ontdek welke CRM systemen het beste passen bij uw onderneming

In welke sector bent u actief?

Waarom dit belangrijk is bij uw CRM selectie: CRM systemen worden over het algemeen niet ontwikkeld voor specifieke sectoren. Toch is het belangrijk om rekening te houden met uw branche tijdens de zoektocht naar de juiste software. Leveranciers met ervaring in uw branche snappen sneller uw bedrijfsprocessen waardoor de implementatie soepeler verloopt.

Voer het aantal medewerkers en gebruikers in

medewerker(s)
gebruiker(s)

Waar gaat u het CRM systeem vooral voor gebruiken?

Wilt u het CRM systeem integreren met andere software?

Hoeveel tijd wilt u uittrekken voor de implementatie van het CRM?

Overige vragen

Moeten uren worden geregistreerd in het CRM?
Werkt uw organisatie meer b2b, b2c of beide?
Heeft uw organisatie meerdere vestigingen?
Opereert u internationaal?
Is de hoofdvestiging in Nederland?
CRM leveranciers zoeken...
systemen gevonden

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend informatie over de 7 meest geschikte leveranciers

Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen

  • Op basis van de door u ingevulde informatie gaat onze consultant vrijblijvend aan de slag
  • Onze consultant maakt een selectie uit de gevonden CRM leveranciers die het best passen bij uw onderneming
  • U ontvangt gratis een shortlist met informatie over de 7 meest geschikte leveranciers
  • Bij vragen of onduidelijkheden neemt hij mogelijk contact met u op
Bekijk longlist
Selectie opnieuw starten

DynamicHands en ESC slaan de handen ineen

Het doel van de strategische samenwerking is om de expertise in Microsoft Dynamics 365 verder uit te breiden.

Lees verder

Meer AI in Google Maps en Google Foto’s

Steeds meer techgiganten voorzien hun applicaties van slimme AI-technologieën.

Lees verder