Over ons

SoftwareInformatie.nl helpt bedrijven al sinds 2007 met het vinden van de juiste partner voor zakelijke software. Onze experts geven in 7 landen door heel Europa advies over ERP, CRM, DMS en BI.

Over de jaren hebben wij CRM leveranciers en hun software in kaart gebracht. Deze gegevens hebben wij nu verzameld op CRMoverzicht.nl om u kennis te laten maken met de Nederlandse CRM markt.

Een overzicht van alle
CRM systemen in Nederland

Om alle CRM leveranciers en hun systemen op één website te verzamelen zijn wij CRMoverzicht.nl gestart. Samen met de CRM ontwikkelaars in ons netwerk bouwen we aan een compleet overzicht van de gehele Nederlandse CRM markt.

Meer dan 250 kenmerken

CRMoverzicht.nl geeft u per sector een overzicht van alle CRM systemen in Nederland. Aan de hand van meer dan 250 kenmerken kunt u een eerste stap maken in het vinden van de systemen die het best passen bij uw organisatie.

Vergelijk alle CRM systemen

De CRM wijzer

Met de CRM wijzer zijn wij in staat om gericht advies te geven over uw specifieke situatie. De CRM wijzer bevat handige tips over een implementatie binnen uw sector, advies over noodzakelijke functionaliteiten en een schatting van wat het systeem zal gaan kosten.

Ontvang uw gratis CRM wijzer