Xapti

Highlights Xapti Spring 21 Release

Het Xapti team ontwikkelt continu door aan de functionaliteiten van de software. De Spring21 release is inmiddels doorgevoerd bij alle klanten en gebruikers.

Er zijn veel dingen opgelost en toegevoegd in de Spring21 release. Alle gebruikers hebben een aparte email met alle details gekregen, maar hier de mooie highlights van deze versie.

  • Ondersteuning van Mollie Forms, WPForms, Ninja forms webformulieren. De integratie van Xapti met deze web- en betaalformulieren is uitgebreid voor eenvoudigere en automatische verwerking van gegevens, inclusief IDEAL.
  • Uitbreiding met 7 nieuwe selectiebouwstenen voor eenvoudigere selecties. Naast de reeds voorgebakken selectiebouwstenen zijn 7 nieuwe selectiebouwstenen toegevoegd.
  • Aantal toevoegingen en uitbreidingen voor het eenvoudiger doorvoeren van de RJ650 richtlijn. De meeste ANBI en CBF goedgekeurde organisaties volgen de RJ650 richtlijn. Binnen Xapti is het nu eenvoudiger gemaakt om deze te volgen.
  • Uitbreiding van de mogelijkheden bij het matchen van betalingen. Er is een aantal handigheden op verzoek van klanten toegevoegd, waarbij interne overboekingen en bankkosten direct kunnen worden afgeboekt.
  • Toevoeging van een standaard Journaalrapport voor aansluiting met het boekhoudpakket. Veelgevraagd is een journaalrapport en zie daar is het.

11 oktober 2021

Lees meer over:

Zoho lanceert Canvas

De eerste designstudio in de industrie die de CRM-beleving voor ondernemingen opnieuw vormgeeft.

Lees verder

Wat u moet weten over de huidige Outlook-bug

Een recente fout in Microsoft 365 voorkomt dat tekst correct wordt weergegeven in Outlook. Lees hier meer.

Lees verder