Highlights Xapti Spring 21 Release

Het Xapti team ontwikkelt continu door aan de functionaliteiten van de software. De Spring21 release is inmiddels doorgevoerd bij alle klanten en gebruikers.

Er zijn veel dingen opgelost en toegevoegd in de Spring21 release. Alle gebruikers hebben een aparte email met alle details gekregen, maar hier de mooie highlights van deze versie.

  • Ondersteuning van Mollie Forms, WPForms, Ninja forms webformulieren. De integratie van Xapti met deze web- en betaalformulieren is uitgebreid voor eenvoudigere en automatische verwerking van gegevens, inclusief IDEAL.
  • Uitbreiding met 7 nieuwe selectiebouwstenen voor eenvoudigere selecties. Naast de reeds voorgebakken selectiebouwstenen zijn 7 nieuwe selectiebouwstenen toegevoegd.
  • Aantal toevoegingen en uitbreidingen voor het eenvoudiger doorvoeren van de RJ650 richtlijn. De meeste ANBI en CBF goedgekeurde organisaties volgen de RJ650 richtlijn. Binnen Xapti is het nu eenvoudiger gemaakt om deze te volgen.
  • Uitbreiding van de mogelijkheden bij het matchen van betalingen. Er is een aantal handigheden op verzoek van klanten toegevoegd, waarbij interne overboekingen en bankkosten direct kunnen worden afgeboekt.
  • Toevoeging van een standaard Journaalrapport voor aansluiting met het boekhoudpakket. Veelgevraagd is een journaalrapport en zie daar is het.

11 oktober 2021

Lees meer over:
Event

SuperOffice evenementen om aan deel te nemen

Het aankomende jaar heeft SuperOffice een zes tal seminars georganiseerd om iedereen te animeren, inspireren en te verbazen.

Lees verder

Drive-in event van SuperOffice: Structureer je verkoopproces

Op donderdag 24 maart organiseert SuperOffice een drive-in event waarbij je met 3 specialisten om tafel kunt om je verkoopprocessen te optimaliseren.

Lees verder