Drive-in event van SuperOffice: Structureer je verkoopproces

Op donderdag 24 maart organiseert SuperOffice een drive-in event waarbij je met 3 specialisten om tafel kunt om je verkoopprocessen te optimaliseren.

Wie SuperOffice
Wat Structureer je verkoopproces event
Voor wie   Tijdens dit event richten wij ons op directie & management van B2B organisaties (MKB+)
Datum 24-03-2022
Tijd 09:00 - 15:00
Locatie Emmasingel 29.41,5611 AZ Eindhoven

Gratis aanmelden

Na aanmelding ontvang je een deelnamebevestiging.

Wat kun je verwachten van ons Drive-In Event?

Tijdens dit Drive-In Event ben je de gelegenheid om in 75 minuten, 1-op-1, met 3 specialisten te spreken over het thema Structureer je verkoopproces. Het unieke is: omdat het 1-op-1 is, heb je zelf dus invloed op de inhoud van het gesprek! Hoe gaaf is dat?!

Je hebt dus 3 individuele sessies van circa 25 minuten. Na ruim 75 minuten sta je weer buiten met kennis en inspiratie op het gebied van leadgeneratie, het optimaliseren van je salesproces en CRM als stuurmiddel voor je salesmeetings.

Sessie 1 - Hoe kom ik aan tafel bij mijn droomklant?

Optimaal leadgeneratie - Viola Markus

Viola Markus

Viola Markus is Koningin van de leadgeneratie. Met de inzet van haar unieke formule wordt elk ogenschijnlijk onbereikbaar salesdoel haalbaar. Want koude acquisitie is geen koud kunstje, dat is een vak en Viola Markus is de specialist. In slechts vijf jaar groeide haar bedrijf uit tot een organisatie met 20 salestijgers. Wat zij doen gaat veel verder dan koud bellen. Zij brengt jou aan tafel met beslissers van organisaties waarvoor jij graag wilt werken. En dat doen ze niet enkel door te bellen. Viola’s zelf ontwikkelde, unieke formule omvat veel meer dan alleen een salesgesprek en levert aantoonbaar goede resultaten op. Sales is de motor voor elke organisatie maar hoe onderscheid je jouw organisatie? Viola deelt haar unieke formule hiervoor met jou. 

Sessie 2 - Het optimaliseren van je salesproces  

BridgeMoore Business School - Dustin Zweers

Dustin Zweers

Om in de pas te blijven met de groei van het bedrijf en de veranderingen in de markt passen de meeste bedrijven hun verkooporganisatie hierop aan met (kleine) ingrepen om de gaten die zijn ontstaan op te vullen. Vanwege deze organische groei blijkt in de praktijk dat de inrichting van de commerciële organisatie hierdoor niet optimaal is afgestemd op de strategie van het bedrijf, wat (vaak onopgemerkt) ten koste gaat van de resultaten. Daarnaast blijkt regelmatig dat onderdelen van het verkoopproces bij bedrijven niet efficiënt en/of optimaal zijn ingericht, waardoor er een flink financieel nadeel ontstaat. Het loont dus om ook regelmatig je verkoopprocessen onder de loep te nemen en zo nodig te optimaliseren.

Sessie 3 - CRM als stuurmiddel voor je salesmeetings 

SuperOffice Benelux 

Hoe breng je structuur aan in je sales meetings? Zorg voor de focus op de juiste verkoopkansen en maak je targets en resultaten zichtbaar. Tijdens deze sessie inspireren we je over hoe je CRM in kunt zetten om je sales meetings gestructureerd te laten verlopen. In 25 minuten helpen we je om deze meetings effectiever te maken. 

14 februari 2022

Lees meer over:
Event

SuperOffice evenementen om aan deel te nemen

Het aankomende jaar heeft SuperOffice een zes tal seminars georganiseerd om iedereen te animeren, inspireren en te verbazen.

Lees verder

SuperOffice: Veranderen door samen te werken

Op 9 december is Jan van Halst gastspreker op het Eindhovense kantoor van SuperOffice. Dan vertelt hij over zijn ervaring in de topsport cultuur, het bedrijfsleven en over zijn deelname aan Expeditie Robinson.

Lees verder