Terug naar alle CRM Experts
SuperOffice logo

Willem Janssen

SuperOffice Benelux B.V.

CRM-adviseur

Mijn naam is Willem Janssen en ik ben direct na mijn studie commerciële economie – Digital Business begonnen bij SuperOffice als CRM-adviseur. Inmiddels ben ik hier bijna 2 jaar werkzaam bij SuperOffice en zit ik geweldig op mijn plek. Het leuke van mijn werk vind ik dat ik bij veel verschillende bedrijven over de vloer kom. Iedere organisatie loopt weer tegen andere uitdagingen aan en ik vind het super interessant om samen met de klant uit te zoeken of SuperOffice CRM een passende oplossing kan bieden.

SuperOffice logo

SuperOffice

SuperOffice is al ruim 30 jaar lang één van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van CRM oplossingen voor de business-to-business markt in Europa. Onze software helpt bedrijven en medewerkers bij het realiseren van hogere omzet, sterkere marketing en een hoogwaardige klantenservice. Bij SuperOffice zijn we oprecht geïnteresseerd in onze klanten en de uitdagingen waar zij iedere dag weer voor staan. Wij weten dat de relatie met de klant belangrijk is en dat goede klantrelaties leiden tot zakelijk succes en groei.

Bekijk profiel
CRM expert

Hoe vind je de juiste CRM voor jouw organisatie in 2021

Er is één constante factor die bepalend is voor het voortbestaan, de stabiliteit en het succes van een onderneming: relaties.

Lees verder
CRM expert

8 tips voor de implementatie van een succesvol CRM systeem

Het implementeren van een CRM systeem is een serieuze uitdaging. Er worden op elk niveau veranderingen doorgevoerd en alle medewerkers krijgen ermee te maken.

Lees verder