Projectvloeren Nederland (PVN)

Klant aan het woord: PVN

Waarom Projectvloeren Nederland (PVN) kiest voor de CRM-software van Blisss Software.

Projecten Nederland is dé projectstoffeerder sinds 1984 voor heel zakelijk Nederland. Dit betekent dan ook meer dan 30 jaar vakmanschap. Mensen met plezier in hun werk en passie voor het vak. Al jarenlang. En die ervaring telt. Dat zie je en dat merk je. Zo weten ze als geen ander rekening te houden met de omgeving waarin ze werken en met de mensen voor wie ze het doen.

Als Commercieel Directeur van Projectvloeren Nederland zoek je altijd naar meer verkoopkansen. Dat is een uitdaging in deze markt maar ook leuk om te doen. Ik ben geen ondernemer die bij de pakken neer gaat zitten. Ik ben juist extra geïnspireerd en gemotiveerd om meer werk binnen te halen samen met ons verkoopteam. Ik verafschuw het cliché van eindeloze rapportages die mensen moeten invullen omdat iemand het wil. Dan staat het maar “in de computer”; een veel gehoorde kreet. Wat een onzin.
In onze zoektocht naar een simpel maar uiterst doeltreffend hulpmiddel konden we niets vinden wat precies bij ons paste. Tot de Salesflow. Het mooiste is dat deze app gemaakt is voor commerciële mensen die juist niet veel willen invullen of tijd willen verliezen aan dingen inkloppen die ze toch wel onthouden of weten.

Het is een app die intuïtief te bedienen is. Eigenlijk heeft niemand er iets op tegen in ons salesteam. Als manager lees ik elke dag met veel interesse en plezier de verslagen. Daar staat precies in wat ik graag wil weten. Het mooiste is natuurlijk dat het zelf regulerende- opvolg- moment zelf wordt ingevoerd door de verkoper. Als hij of zij over tijd is kijkt iedereen mee en dat helpt om “trappelende klanten” zo snel mogelijk te bezoeken. Daarnaast kan de verkoopafdeling ook eenvoudig plannen met de Salesflow.

De implementatie en koppeling was feitelijk een fluitje van een cent. We hebben wel een korte storing gehad maar die bleek in door een bug in een van onze eigen computers te zitten. De werking is vrijwel foutloos en storingsvrij.

Als manager wist ik natuurlijk wel dat het geen 25% extra omzet zou opleveren, we hebben een goed salesteam, het ging mij juist om de laatste 5% extra kans op extra omzet en klantkansen. Hierin overtreft de Salesflow mijn verwachtingen.

Net die ene verkoopkans extra aandacht geven omdat deze anders aan onze aandacht ontsnapt zou zijn levert geld op. Geld als metafoor voor: meer continuïteit, klanttevredenheid, hogere omzet en rendement. Uiteindelijk heeft Blisss, met wat kleine aanpassingen, een perfecte CRM-applicatie ontwikkeld. Geen traditioneel CRM-pakket. Onze klant zit niet te wachten op prietpraat of oneindig saaie nieuwsbrieven, maar simpele persoonlijke aandacht op momenten die er toe doen. Dat kan met de Salesflow en ik heb er plezier mee.

En als special hebben wij ook de Vloermonitor laten maken in samenwerking met Blisss Zakelijke Apps. Voor ons een tool die ons beslist deze recessie door helpt. Innovatieve en simpele software voor meer omzet. Daar doe ik het voor. Makkelijker dan dat kan een ondernemer niet ondernemen!
 

Start uw CRM selectie

Ontdek welke CRM systemen het beste passen bij uw onderneming

In welke sector bent u actief?

Waarom dit belangrijk is bij uw CRM selectie: CRM systemen worden over het algemeen niet ontwikkeld voor specifieke sectoren. Toch is het belangrijk om rekening te houden met uw branche tijdens de zoektocht naar de juiste software. Leveranciers met ervaring in uw branche snappen sneller uw bedrijfsprocessen waardoor de implementatie soepeler verloopt.

Voer het aantal medewerkers en gebruikers in

medewerker(s)
gebruiker(s)

Waar gaat u het CRM systeem vooral voor gebruiken?

Wilt u het CRM systeem integreren met andere software?

Hoeveel tijd wilt u uittrekken voor de implementatie van het CRM?

Overige vragen

Moeten uren worden geregistreerd in het CRM?
Werkt uw organisatie meer b2b, b2c of beide?
Heeft uw organisatie meerdere vestigingen?
Opereert u internationaal?
Is de hoofdvestiging in Nederland?
CRM leveranciers zoeken...
systemen gevonden

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend informatie over de 7 meest geschikte leveranciers

Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen

  • Op basis van de door u ingevulde informatie gaat onze consultant vrijblijvend aan de slag
  • Onze consultant maakt een selectie uit de gevonden CRM leveranciers die het best passen bij uw onderneming
  • U ontvangt gratis een shortlist met informatie over de 7 meest geschikte leveranciers
  • Bij vragen of onduidelijkheden neemt hij mogelijk contact met u op
Bekijk longlist
Selectie opnieuw starten

Dit moet u weten over after-sales management

Leer hoe u uw klantbehoud na de verkoop kunt optimaliseren met behulp van de juiste CRM-software.

Lees verder

8 cruciale functies van callcenter-software

CRM-software kan een callcenter op verschillende manieren ondersteunen. Hoe u uw callcenter-processen kunt optimaliseren met CRM, dat leest u hier.

Lees verder