SuperOffice: Veranderen door samen te werken

SuperOffice: Veranderen door samen te werken

Op 9 december is Jan van Halst gastspreker op het Eindhovense kantoor van SuperOffice. Dan vertelt hij over zijn ervaring in de topsport cultuur, het bedrijfsleven en over zijn deelname aan Expeditie Robinson.

Het event is gericht op management en directieleden welke te maken hebben met veranderen binnen hun organisatie. Motivatie en samenwerking is key.

Wat Veranderen door samen te werken met Jan van Halst
Wie SuperOffice
Waar SuperOffice Benelux B.V.
Emmasingel 29.41
5611 AZ  Eindhoven
Wanneer Donderdag 9 december 2021
Tijd

10:00 - Ontvangst
12:15 - Afsluiting met lunch

Prijs Kosteloos

Na aanmelding ontvang je een deelnamebevestiging. De regels van het RIVM worden nageleefd en indien nodig wordt de coronacheck gedaan.

AANMELDEN

Jan van Halst

Over Jan van Halst

Tijdens het event komt vooral aan bod wat zijn motivatie toen was en wat dat nu is:

In mijn jaren op het voetbalveld en in het bedrijfsleven, hebben leiderschapsprocessen en teamontwikkeling mij altijd enorm geboeid. Het fascineerde mij hoe het kwam dat een groep individualisten met topkwaliteiten als team niet het maximale bereikte en een groep individualisten met gemiddelde kwaliteiten boven zichzelf uit kon stijgen.

Doorlopend kwam ik tot nieuwe inzichten en ik ontwikkelde in de loop der tijd een duidelijke visie. Ik vulde mijn kennis en ervaring op het gebied van leiderschap- en teamontwikkeling aan met diverse specialistische opleidingen. 

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht.

5 november 2021

Lees meer over:

SuperOffice evenementen om aan deel te nemen

Het aankomende jaar heeft SuperOffice een zes tal seminars georganiseerd om iedereen te animeren, inspireren en te verbazen.

Lees verder

Drive-in event van SuperOffice: Structureer je verkoopproces

Op donderdag 24 maart organiseert SuperOffice een drive-in event waarbij je met 3 specialisten om tafel kunt om je verkoopprocessen te optimaliseren.

Lees verder