Event

SuperOffice evenementen om aan deel te nemen

Het aankomende jaar heeft SuperOffice een zes tal seminars georganiseerd om iedereen te animeren, inspireren en te verbazen.

Elke seminar bespreekt een andere onderwerp op het gebied van verkopen en ondernemen. Leer wat LinkedIn voor uw B2B onderneming kan doen of duik in de wereld van neuromarketing om erachter te komen hoe uw klanten de keuzes maken die ze maken. Check welke spreker(s) voor u interessant zijn en schrijf u gratis in. 

21 april HET SUCCES VAN HEINEKEN, MCDONALDS EN COCA COLA GEKRAAKT!

Experience Class toegepaste neuromarketing & beinvloedingspsychologie. Tijdens dit event richten wij ons op directie & management van B2B organisaties (MKB+). Je maakt 8000 keuzes per dag, 99.95% daarvan is onbewust. Stel je eens voor dat jij in staat bent om erachter te komen hoe mensen écht keuzes maken? Het onbewuste brein vertelt een veel accurater verhaal over onze keuzes, dan wij zelf bewust kunnen bedenken, verwoorden en voorspellen. Hein Heijen neemt je mee in interactieve ervaring waarin hij op een bezielde & toegankelijke manier vertelt over o.a. het reptielenbrein. Hoe het werkt, hoe het ons gedrag in het dagelijkse leven beïnvloedt en hoe je dit kunt toepassen in jouw zakelijk- en privéleven. Laat je animeren, inspireren én verbazen!

Datum 21-4-2022
Tijd 10:00
Prijs Kosteloos
Doelgroep Tijdens dit event richten wij ons op directie & management van B2B organisaties (MKB+)

Aanmelden


17 mei WERKEN IN EEN TOEKOMST MET AI - WIE ZIT ER AAN HET STUUR?

Met behulp van kunstmatige intelligentie zullen machines op een gegeven moment intelligenter zijn dan de mens. Hoe kunnen wij daar op inspelen? Met behulp van kunstmatige intelligentie zullen machines op een gegeven moment intelligenter zijn dan de mens. Dat zal ingrijpende gevolgen hebben voor de maatschappij, waar nog maar weinig mensen bij stil staan. Hoe kunnen we ons daarop voorbereiden en hoe moeten we de toekomstige generatie opvoeden voor zo'n onduidelijke toekomst? En welk leiderschap is er nodig voor zo'n nieuwe realiteit?

Datum 17-5-2022
Tijd 09:30
Prijs Kosteloos
Doelgroep Tijdens dit event richten wij ons op directie & management van B2B organisaties (MKB+)

Aanmelden


14 juni WORD SUCCESVOL MET LINKEDIN

Social Selling met LinkedIn
LinkedIn is voor de zakelijke markt (B2B) een uitgelezen platform om nieuwe klanten te bereiken (leads, new business, acquisitie) en om de relatie met bestaande klanten te versterken (up-selling, retaining). Met wereldwijd ruim 800 miljoen gebruikers en in Nederland 8 miljoen gebruikers (82% van de beroepsbevolking) is de kans groot dat ook jouw (nieuwe) klant op dit netwerk aanwezig is.

Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw sales mensen deze klanten vinden en dat deze klanten ook hen of jouw organisatie vinden? En als ze elkaar gevonden hebben, hoe zetten we dat dan om in een vruchtbare relatie?

LinkedIn biedt, mits juist toegepast, vele mogelijkheden voor het genereren van leads en new business.

Datum 14-6-2022
Tijd 10:00
Prijs Kosteloos
Doelgroep Tijdens dit event richten wij ons op directie & management van B2B organisaties (MKB+)

Aanmelden


22 september VERANDEREN DOOR SAMEN TE WERKEN

Op donderdag 22 september verwelkomen wij Jan van Halst als gastspreker op ons kantoor in Eindhoven. Jan neemt je mee in zijn ervaring in de topsport cultuur, het bedrijfsleven en ook in zijn Expeditie Robinson deelname.

Datum 22-9-2022
Tijd 10:00
Prijs Kosteloos
Doelgroep Tijdens event richten wij ons op management en directieleden welke te maken hebben met veranderen binnen hun organisatie. Motivatie en samenwerking is key.

Aanmelden


11 oktober WAT JE GEEFT, KRIJG JE TERUG – DE WET VAN SNUF

Iedereen kent de aloude natuurwet ´Wat je geeft, krijg je terug´. Wie betere relaties wil, bijvoorbeeld met klanten, collega´s, of gewoon thuis, of meer invloed wil op zijn omgeving, moet zich de kunst van het geven zien eigen te maken. Door te geven bouw je tegelijkertijd krediet op, waardoor anderen zich begripvoller gaan opstellen en jouw fouten accepteren.

Bestsellerauteur Jos Burgers legt op een humoristische en prikkelende manier uit, wat de kracht van geven is, en wat je zoal kunt geven. Hij presenteert verschillende manieren van geven, die hij op een inspirerende manier met herkenbare praktijkvoorbeelden illustreert. Geven kost je weinig, maar maakt wel dat anderen je veel gaan gunnen.

Wie vaker iets gegund wil krijgen, begint dus met geven. Maar geven is niet zonder risico. Er is moed voor nodig om beter te worden in de kunst van het geven.

Datum 11-10-2022
Tijd 10:00
Prijs Kosteloos
Doelgroep Tijdens dit event richten wij ons op directie & management van B2B organisaties (MKB+)

Aanmelden


17 november HOE BLIJF JE WEERBAAR ONDER DE MOEILIJKSTE OMSTANDIGHEDEN?

Het moderne leven daagt ons uit. Unbreakable Academy helpt individuen en teams om weerbaarder te worden. Mensen die vanuit innerlijke kracht moeiteloos meebewegen met de wereld om zich heen. Na meer dan 16 jaar bij de Special Forces voeren we nu met een heldere visie en een krachtig team onze nieuwe missie uit. Nederland weerbaarder maken.

Datum 17-11-2022
Tijd 10:00
Prijs Kosteloos
Doelgroep Tijdens dit event richten wij ons op directie & management van B2B organisaties (MKB+)

Aanmelden


25 april 2022

Lees meer over:

Start uw CRM selectie

Ontdek welke CRM systemen het beste passen bij uw onderneming

In welke sector bent u actief?

Waarom dit belangrijk is bij uw CRM selectie: CRM systemen worden over het algemeen niet ontwikkeld voor specifieke sectoren. Toch is het belangrijk om rekening te houden met uw branche tijdens de zoektocht naar de juiste software. Leveranciers met ervaring in uw branche snappen sneller uw bedrijfsprocessen waardoor de implementatie soepeler verloopt.

Voer het aantal medewerkers en gebruikers in

medewerker(s)
gebruiker(s)

Waar gaat u het CRM systeem vooral voor gebruiken?

Wilt u het CRM systeem integreren met andere software?

Hoeveel tijd wilt u uittrekken voor de implementatie van het CRM?

Overige vragen

Moeten uren worden geregistreerd in het CRM?
Werkt uw organisatie meer b2b, b2c of beide?
Heeft uw organisatie meerdere vestigingen?
Opereert u internationaal?
Is de hoofdvestiging in Nederland?
CRM leveranciers zoeken...
systemen gevonden

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend informatie over de 7 meest geschikte leveranciers

Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen

  • Op basis van de door u ingevulde informatie gaat onze consultant vrijblijvend aan de slag
  • Onze consultant maakt een selectie uit de gevonden CRM leveranciers die het best passen bij uw onderneming
  • U ontvangt gratis een shortlist met informatie over de 7 meest geschikte leveranciers
  • Bij vragen of onduidelijkheden neemt hij mogelijk contact met u op
Bekijk longlist
Selectie opnieuw starten

Microsoft wil klantenservice met behulp van AI revolutionaliseren

Het zogeheten Dynamics 365 Contact Center moet bedrijven gaan helpen met het optimaliseren van klantinteracties.

Lees verder

Wisseling van de wacht: SuperOffice introduceert nieuwe CEO

Lars Engbork zal de positie over gaan nemen van Gisle Jentoft, die de CRM-leverancier in 18 jaar tijd naar nieuwe hoogten heeft kunnen begeleiden.

Lees verder