WATT's UP

Ifunds organiseert WATT's UP

Op 18 juni organiseert Ifunds een nieuwe WATT's UP. Tijdens deze kennissessie vertelt Ifunds je alles over de digitale transformatie in de Nederlandse én Duitse non-profitsector.

Wie Ifunds
Wat WATT's UP: Digitale transformatie in de Nederlandse en Duitse non-profitsector 
Waar Ifunds kantoor, Nieuwegein
Wanneer 18 juni 2019

We leven in een snel veranderende digitale wereld, met enorme veranderingen op het gebied van ondersteuning voor de non-profit fondsenwervende organisaties in de samenleving. Welke impact heeft dit op goede doelen en non-profitorganisaties? Welke trends zien we in de ons omringende landen? Is er behoefte aan digitale transformatie in de non-profitsector? Wat en wie zijn de verstoorders? Hebben non-profitorganisaties een digitale strategie, een diep inzicht in gegevens en de hulpmiddelen om de 'online generatie' van supporters te bereiken? Hoe word je een opvallende speler in de markt voor digitale fondsenwerving? En wie zijn de opmerkelijke spelers in Nederland en Duitsland? Neem deel aan ons Watt's up evenement op 18 juni voor antwoorden op deze vragen.

Programma

Graag verwelkomen wij u op dinsdag 18 juni in ons Ifunds Office in Nieuwegein, waar de volgende sprekers u zullen inspireren met onderwerpen die bovenstaande vragen beantwoorden:

14.30 | Welkom

15.00 | Digitalisering van NGO's in Duitsland en richtlijnen voor hoe transformeren Helga Schneider - Managing Director van Ifunds Duitsland

15.30 | Wat betekent digitalisering voor uw marketinginspanningen? Marleen van den Hoven - CRM-consultant Ifunds

16.00 | Waarom kwaliteit van de gegevens van groot belang is en hoe u waardevolle inzichten kunt krijgen van uw gegevens Lútzen Luinenburg - Human Inference

16.30 | Wat is er nieuw met betrekking tot Microsoft-technologie voor NGO's? Ronald Lemmen - CTO & Product-evangelist Ifunds

17.00 | Drankjes en snacks

Deelnemen?

Om deel te nemen kunt u zich inschrijven via dit aanmeldformulier

9 mei 2019

Event

SuperOffice evenementen om aan deel te nemen

Het aankomende jaar heeft SuperOffice een zes tal seminars georganiseerd om iedereen te animeren, inspireren en te verbazen.

Lees verder

Drive-in event van SuperOffice: Structureer je verkoopproces

Op donderdag 24 maart organiseert SuperOffice een drive-in event waarbij je met 3 specialisten om tafel kunt om je verkoopprocessen te optimaliseren.

Lees verder