Morgen anders werken

Morgen anders werken

Voor twijfel of een van onze CRM-oplossingen past in uw bedrijf, biedt Blisss Software een workshop waarin uw werknemers zelf op zoek gaan hoe zij het verkoopproces binnen het bedrijf kunnen verbeteren. 

Salesafdelingen groeien door continue het verkoopproces te verbeteren. Echter is het niet gemakkelijk om de bestaande processen te wijzigen. 
Blisss biedt hier een oplossing voor, namelijk de ‘’Morgen Anders Werken’’ Workshop. Deze workshop geeft zowel de buitendienst als de binnendienst de kans en ruimte om het verkoopproces te verbeteren door een aantal aspecten binnen het verkoopproces onder de loep te nemen. 

Aspecten die behandeld worden: 

  • Welke verbeterpunten zijn er voor het benaderen van koude/warme leads?
  • Welke praktische tips hebben jullie voor een optimaal verkoopgesprek
  • Welke kansen zijn er voor een verbeterde productpresentatie
  • Hoe bevorderen jullie het samenspel tussen de buiten en binnendienst
  • Wat kunnen jullie extra aanbieden in de aftersales en het relatiebeheer?

Het doel van deze workshop is het genereren van 50 tot 100 praktische tips die leiden tot extra omzet en een hogere klanttevredenheid. Dit doel zal bereikt worden middels een programma van 2,5 uur verdeeld in twee gedeeltes. 

Het eerste gedeelte van ongeveer 2 uur zal gebruikt worden om met uw werknemers te brainstormen over de verbeterpunten zonder dat de directie hierbij aanwezig is. Dit omdat het belangrijk is om als werknemer te denken als werkgever. Tijdens het tweede gedeelte bent u zelf ook aanwezig om de betreffende verbeterpunten te classificeren in: 

  • 60% morgen meteen invoeren
  • 30% eerst uitwerken en dan invoeren
  • 10% niet invoeren

De perfecte CRM-software voor groepen

Bedrijven met complexe structuren stellen speciale eisen aan CRM-software. Lees hier hoe systemen aan deze eisen voldoen.

Lees verder
Leverancier van de maand

Hoe Rotterdam Sport Support meer inzicht krijgt dankzij Sugar

Rotterdam Sport Support maakt al meer dan tien jaar gebruik van Sugar. Met deze klantencase geven ze daar graag inzicht in.

Lees verder