Blisss Software

Maak kennis met Blisss Software

Bij Leverancier van de maand maken we iedere keer uitgebreid kennis met één CRM leverancier. Deze maand is dat Blisss Software.

Wat begon als start-up vanuit de Radboud Universiteit in 2006 is in de afgelopen jaren flink gegroeid naar een modern softwarebedrijf met een sterk bedrijfskundig DNA. Vanuit Nijmegen ondersteunen wij onze klanten met zelf ontwikkelde apps en ERP-oplossingen uit de Microsoft Dynamics stal. Blisss is succesvol in verschillende deelmarkten zoals groothandel en productie.

Blisss Software is een softwarebedrijf dat streeft naar Simpele en zeer effectieve softwareoplossingen. Het is onze missie om bedrijven te helpen succesvoller te zijn door ze te ondersteunen met verrassend goede adviezen en bijbehorende software.

Onze opdrachten variëren van effectieve en app oplossingen waar we bedrijven in een kort tijdsbestek mee kunnen helpen tot en met het optimaliseren van bedrijfsprocessen met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Missie van Blisss Software

De 3 S’en van Blisss staan voor: Stapsgewijs Samen Succesvol.

Stapsgewijs omdat we de implementatie van onze software in meerdere kleine stappen doen, in plaats van met een ‘big bang’.

Samen omdat we alle gebruikers actief betrekken bij deze implementatie en het gebruik van de software. Dit doen we onder anderen door middel van trainingen, video tutorials en gebruikersbijeenkomsten.

Succesvol omdat we bij Blisss pas tevreden zijn als we samen met onze klant succes hebben geboekt. Implementeren is geen succes op zich. Een implementatie moet bijdragen aan de groei van de klant!

CRM voor Sales

Een eenvoudige CRM voor Sales mét professionele ondersteuning

Wij geloven in de combinatie van automatiseren en organiseren. Daarom leveren we niet alleen een sales oplossing, maar ook de kennis om uw salesproces slim in te richten. De CRM-oplossingen van Blisss zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat eenvoud het beste werkt.

Vertegenwoordigers die veel buiten de deur werken, zijn vaak veel meer geholpen met een op hen toegespitste oplossing. Dankzij onze CRM voor sales oplossingen weten zij precies wie wat wanneer nog moet doen, welke klanten bezocht zijn en welke klanten nog bezocht moeten worden. Om goed voorbereid het gesprek in te gaan vinden zij alle informatie in onze sales oplossing op hun tablet, mobiel of laptop (desktop). Dagelijks worden alle voortgangen bij klanten ontvangen via het automatische dagrapport in de mail of op de app. Zo zijn alle middelen bij de hand om analyses erop los te laten en het team aan te sturen. Tevens zijn onze sales oplossingen te koppelen aan alle ERP & CRM-systemen.

Meedenken met klanten zoals geen ander dat doet

Door onze jarenlange ervaring met CRM voor Sales Software weten wij als geen ander wat er bij een CRM-implementatie komt kijken. Een implementatie gaat veel verder dan alléén de software.

Het vraagt ook om het enthousiasmeren van uw commerciële medewerkers om ervoor te zorgen dat zij met plezier met de CRM-oplossing gaan werken.
Daarom organiseren we klantendagen om ervaringen te delen met andere gebruikers, sluiten we desgewenst aan bij uw verkoopoverleg en delen we gebruikerstips door middel van fraaie instructiefilmpjes of praktijktrainingen voor uw bedrijf.

Start uw CRM selectie

Ontdek welke CRM systemen het beste passen bij uw onderneming

In welke sector bent u actief?

Waarom dit belangrijk is bij uw CRM selectie: CRM systemen worden over het algemeen niet ontwikkeld voor specifieke sectoren. Toch is het belangrijk om rekening te houden met uw branche tijdens de zoektocht naar de juiste software. Leveranciers met ervaring in uw branche snappen sneller uw bedrijfsprocessen waardoor de implementatie soepeler verloopt.

Voer het aantal medewerkers en gebruikers in

medewerker(s)
gebruiker(s)

Waar gaat u het CRM systeem vooral voor gebruiken?

Wilt u het CRM systeem integreren met andere software?

Hoeveel tijd wilt u uittrekken voor de implementatie van het CRM?

Overige vragen

Moeten uren worden geregistreerd in het CRM?
Werkt uw organisatie meer b2b, b2c of beide?
Heeft uw organisatie meerdere vestigingen?
Opereert u internationaal?
Is de hoofdvestiging in Nederland?
CRM leveranciers zoeken...
systemen gevonden

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend informatie over de 7 meest geschikte leveranciers

Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen

  • Op basis van de door u ingevulde informatie gaat onze consultant vrijblijvend aan de slag
  • Onze consultant maakt een selectie uit de gevonden CRM leveranciers die het best passen bij uw onderneming
  • U ontvangt gratis een shortlist met informatie over de 7 meest geschikte leveranciers
  • Bij vragen of onduidelijkheden neemt hij mogelijk contact met u op
Bekijk longlist
Selectie opnieuw starten

Contextual Targeting: de ultieme marketingstrategie

De juiste content, op het juiste moment en op de juiste plaats: dit is alles wat u moet weten over Contextual Targeting.

Lees verder

Wat is een Content Management Systeem (CMS)?

Alles over het CMS: een definitie, voordelen, toepassingsgebieden en de koppeling met CRM-software leest u hier.

Lees verder