Partner Agro IT

Blisss Software partner Agro IT

Sinds 2015 is Agro IT officieel reseller van de Salesflow van Blisss Software. Agro IT is een jong bedrijf met een rijke historie.

 In 1984 begonnen met het ontwikkelen van branche specifieke automatiseringsoplossingen. Door een koppeling hebben wij er voor gezorgd dat de Salesflow naadloos aansluit op de software van Agro IT waardoor mechanisatiebedrijven een eenvoudige CRM oplossing tot hun beschikking hebben. De samenwerking met Agro IT is ontstaan doordat veel klanten van Agro IT behoefte hadden aan een eenvoudig CRM-systeem dat ook onderweg kan worden geraadpleegd. Nadat de koppeling was gemaakt met de software van Agro IT en de samenwerking van beide kanten erg goed beviel hebben we besloten om een partnerschap te sluiten waardoor landbouwmechanisatiebedrijven bij Agro IT makkelijk een eenvoudig CRM-systeem kunnen aanschaffen.

Agro it klant aan het woord: Groenoord

GroeNoord is een mechanisatiebedrijf wat in 2011 is ontstaan uit 3 familiebedrijven. Door de krachten en kennis te bundelen probeert GroeNoord zijn klanten zo goed mogelijk te bedienen. In 2011 is GroeNoord officieel dealer van John Deere in geheel provincie Groningen, Drenthe en een deel van oost Friesland geworden. Met de 7 vestigingen probeert GroeNoord dicht bij de klant te blijven en met de inzet van 105 deskundige medewerkers proberen we de service te optimaliseren.

Salesflow gekoppeld aan de software van Agro IT

Sinds juli 2015 werken wij met de Salesflow van Blisss Verkoop Apps. Hiervoor werkten wij met een zelf ontwikkeld CRM-systeem op de tablet waarin onze vertegenwoordigers enkel hun verkoopgesprekken verwerkten. De Salesflow geeft onze vertegenwoordigers nu veel nuttige informatie. Deze informatie kan ook eenvoudig worden uitgedraaid in de vorm van rapportages.

Wat wij belangrijk vinden aan de Salesflow is de goede koppeling met de software van Agro IT. Dit is onze voornaamste reden geweest om met Blisss Verkoop Apps te gaan samenwerken. De Salesflow is ook nog eens eenvoudig te gebruiken naast andere apps tijdens verkoopgesprekken.

Leverancier van de maand

Villa Pardoes helpt zieke kinderen met behulp van Salesforce

Dankzij de samenwerking met Acuity en Salesforce kan Villa Pardoes zieke kinderen een nog betere vakantie geven.

Lees verder

CRM software voor internationale bedrijven

Ontdek hier hoe bedrijven zich kunnen laten gelden in de internationale concurrentie met de juiste CRM-software.

Lees verder